Logo Rijksoverheid

Locatie

Het Topcongres Omgevingswet vindt plaats bij het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Adres

Het Spoorwegmuseum Utrecht
Maliebaanstation
3581 XW Utrecht

Navigatieadres
Johan van Oldenbarneveltlaan 1
3581 XZ Utrecht
Let op: vanaf A2 uit de richting Amsterdam niet Centrum/Jaarbeurs volgen maar via stadion Galgenwaard rijden. 

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid op de website van het Spoorwegmuseum.

Komt u met het openbaar vervoer?

Reis in stijl naar het museum met de trein! Vanaf Utrecht CS rijdt de trein om 11.31 uur naar het eigen station Utrecht Maliebaan. U arriveert hier om 11.48 uur en stapt uit midden in het museum. De laatste trein van Utrecht Maliebaan naar Utrecht CS vertrekt om 17.10 uur.
Plan uw reis via de NS reisplanner. Voor reizen met de trein is een geldig NS vervoersbewijs nodig. U kunt in de pendeltrein gebruik maken van de OV Chipkaart. Bij het Spoorwegmuseum kunt u in- en uitchecken.

Het museum is vanaf Utrecht CS bereikbaar met buslijn 8, richting Wilhelminapark. Uitstappen bij halte Maliebaan.
Alternatieven zijn: buslijn 52 (Amersfoort), 77 (Bilthoven), 74 (Zeist) en 28 (P+R De Uithof). Uitstappen bij halte Stadsschouwburg. Vanaf daar is het ca. 10 minuten lopen naar het Spoorwegmuseum. Klik hier voor de wandelroute vanaf de bussen.

Komt u met de auto?

Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Het parkeerterrein bestaat uit 200 parkeerplaatsen. Een uitrijkaart kunt u ophalen bij de inschrijfbalie. Als het parkeerterrein vol is kunt u (betaald) in de omgeving parkeren. Klik hier voor parkeerterreinen in Utrecht. Voor parkeertarieven op straat, in een garage of bij P+R, klik hier voor meer informatie.
Let op: de ingang van het Spoorwegmuseum ligt binnen de milieuzone van de Gemeente Utrecht. Diesleauto’s van voor 2001 mogen deze zone niet in. Klik hier voor meer informatie. 

Komt u met de fiets of lopend?

Vanaf Utrecht CS is het circa 20-25 minuten wandelen of 10 minuten fietsen. U kunt dit eventueel doen met behulp van een plattegrond.
Voor het museum staan fietsenstallingen, waar u uw fiets kunt parkeren.